14 Ağustos 2017 Pazartesi

NEDEN İMPLANT YAPTIRMALIYIM?

DENTAL İMPLANT YAPTIRMA KARARINI VERİRKEN NELERİ GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURMALIYIM?


İmplantlar, sağladıkları pek çok avantaj sebebiyle, diş kayıplarının telafisinde kullanılan günümüz için en başarılı tedavi yöntemi olarak kabul görmektedir.
           

dental-implant-tercih-sebepleri


Doğal görünümlü bir gülümsemeye sahip olabilirsiniz.

Diş implantları üzerine yapılan restorasyonlar doğal dişiniz gibi görünür. Yeni yapılan dişin rengi ve formu, ağız içindeki diğer dişlerinizle uyum içinde görünecek şekilde yapılır. Doğal görünümlü, sabit, sağlam ve yepyeni dişlerinizle, kendinizi güvende hissedersiniz.



Yemek yeme ve konuşma fonksiyonları


Dişlerinizi kaybettiğinizden beri hangi yemeklerden vazgeçtiniz? Yemek sırasında dişlerinizi temizlemek için sofradan kalkma ihtiyacı duyuyor musunuz? Eksik dişleriniz veya protezlerin varlığı konuşmanızı etkiliyor mu?  


neden-dental-implant-yaptirmaliyim


Diş implantları, doğal dişlerinizin fonksiyonlarını tam olarak geri getirir. Bu sebeple yedikleriniz ne kadar sert veya yapışkan olursa olsun, implantlarınız sayesinde yediklerinize sınır getirmek zorunda kalmazsınız. Arkadaşlarınızla konuşurken, diş eksikliklerinde yaşadığınız problemleri yaşamazsınız. Diş implantları sayesinde, orjinal dişlerinizle yaşayacağınız konuşma ve yeme fonksiyonlarını yeniden kazanırsınız.
           


Komşu dişler bozulmaz.

İmplant dışında kullanılan diğer restorasyon yöntemlerinde, diş eksiklerini tamamlamak amacıyla, genellikle komşu dişlerin bir miktar aşındırılması gerekir. Oysa implantlar uygulanırken, komşu dişlerin aşındırılması gerekmez, orjinal dişlerinize dokunulmaz.
           

neden-implant-yaptirmaliyim


Kalıcılık, rahatlık ve uyumluluk

İmplantlar, çene kemiğine sabitlendiği için, diğer diş restorasyonlarından daha kalıcı, daha rahat kullanımlı ve doğal olarak daha uzun ömürlüdür. Ayrıca diş implantları,  biyo-uyumlu materyalden yapılmıştır; yani vücudunuzla uyum içindedir. 

           

Uzun süre kullanılabilir ve kanıtlanmış bir çözüm

Diş implantları oldukça dayanıklıdır. İmplant işlemi sonrası düzenli bakım ve iyi ağız hijyeni ile; yapılan implantlar uzun yıllar ya da ömür boyu kullanılabilir. 1965 yılında yapılan ilk modern diş implantlarından günümüze kadar binlerce araştırma yapıldı ve implant uygulamaları daha da geliştirildi.
           


Maliyetler

İmplant uygulaması, sağlığınız ve rahatlığınız için uzun vadeli bir yatırım olarak düşünülebilir. Diğer diş restorasyonlarıyla karşılaştırıldığında, maliyetler yüksek gözükebilir; ancak yüksek bakım masrafları, çene kemiğinde dişsiz bölgelerde kemik erimesinin devam etmesi ve bunun sonucunda diş kayıpları göz önünde bulundurulduğunda, diğer restorasyonlar uzun vadede daha maliyetli hale gelebilmektedir.


İmplantlar hakkında daha fazla bilgi için sitemizi ziyaret edebilir, 0 (532) 316 81 00 numaralı canlı Whatsapp Hattı' ndan ya da sosyal medya sitelerimizden bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

İnternet sitemiz: www.sonodent.com.tr
Instagram: www.instagram.com/sonodent
Facebook: www.facebook.com/sonodentdis
Pinterest: www.pinterest.com/sonodent










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder